23948sdkhjf

Partnerskab rykker Høje-Taastrups unge frem i praktikpladskøen

Dansk Byggeri mfl. indgår partnerskabsaftale, der skal gøre det lettere at få en praktikplads for de unge i Høje-Taastrup
Nu skal det være lettere for unge fra Høje-Taastrup at få en praktikplads inden for bygge- og anlægsbranchen.

Derfor har Dansk Byggeri, Københavns Tekniske Skole, Roskilde Tekniske Skole, Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestegnen og Høje-Taastrup Kommune indgået en partnerskabsaftale, og målet er, at de unge fra Høje-Taastrup finder en praktikplads senest otte uger efter, de har afsluttet grundforløbet på teknisk skole.

Partnerskabet skal dels hjælpe den enkelte virksomhed med at etablere gode lærlingeforløb, dels sikre, at et øget antal nyuddannede ledige murersvende, tømrersvende med videre i Høje-Taastrup Kommune kommer i beskæftigelse i aftaleperioden. Blandt andet garanteres de nyuddannede ledige mindst én jobsamtale inden for seks måneder hos en af Dansk Byggeris medlemsvirksomheder.

Københavns Tekniske Skole, Roskilde Tekniske Skole og Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestegnen ser frem til samarbejdet med Dansk Byggeri og Høje-Taastrup Kommune om at sikre flere praktikpladser til de unge og om at øge folkeskoleelevernes kendskab til og interesse for erhvervsuddannelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125