23948sdkhjf

Vækst og en nominering hos Isoplus Fjernvarmeteknik

Fynske Isplus Fjernvarmeteknik øger omsætningen, indvier lagerplads på 100.000 m² og så er man nomineret til at prisen Fjernvarmens Grønne produkt 2011.
I Middelfart hos Isoplus Fjernvarmeteknik går det godt. Og det efter et 2010, som blev anvendt til at tilpasse omkostningerne til omsætningen.

Virksomheden, der producerer fjernvarmerør og isoleringsmateriale til samme rør, har netop indviet en 100.000 m² stor lagerplads og så ventes omsætningen at vokse markant i regnskabsåret 2011.

50% højere end sidste år
I følge Fyens Stiftstidende forventes omsætningen at blive 50% højere end sidste år, hvilket i høj grad skyldes, at man har arbejdet med fokus på finanskrisen.

- Vi har reageret med rettidig omhu på finanskrisen og sparet på områder, hvor det ikke var nødvendigt at have omkostninger. Samtidig har vi beholdt vores medarbejdere og ansat flere i kriseperioden, fortæller direktør Verner Rosendal til avisen.

I regnskabsåret 2010 realiserede man et overskud på 536.000 k. ud af et bruttoresultat på 30,8 mio. kr.

I regnskabet udtrykkes der stor tilfredshed med 2010 og om regnskabsåret 2011 skriver virksomheden:

- Der forventes i 2011 stigende omsætning og forbedret resultat.

Nominering til Fjernvarmens Grønne Produkt
Isoplus Fjernvarmeteknik er sammen med 13 andre danske virksomheder og produkter nomineret til Fjernvarmens Grønne Produkt 2011.

Det er det internetbaserede beregningsprogram IsoCalc, der sikrer nomineringen. Med programmet kan den optimale rørdimension, varmetab og nutidsværdien af varmetabet for de enkelte dimensioner beregnes, hvorved man kan minimere udledningen af CO2 fra ledningsnettet.

Prisen overrækkes vinderen fredag d. 28. oktober 2011 på Dansk Fjernvarmes Landsmøde i Aalborg Kongres og Kulturcenter.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125