23948sdkhjf

Boligprojekt kan gøre Rosenhøj til årets boligområde

Det store projektet, som omfatter nedrivning og ombygning i Rosenhøj, har resulteret i en nominering til Integrationspriserne 2011.
Aarhus-bydelen Rosenhøj kan blive årets boligområde

Rosenhøj er nomineret til Integrationspriserne 2011 i kategorien årets boligområde, sammen med Charlottekvarteret, Høje-Taastrup Kommune og Finlandsparken, Vejle Kommune.

Prisen tildeles et boligområde – repræsenteret ved en boligorganisation og en kommune – hvor der ydes en særlig vellykket og helhedsorienteret indsats til gavn for området og dets beboere.

Beboerne bakker op om helhedsplanen
Rosenhøj er nomineret med følgende motivering:

- Der skal rives ned, bygges om og flyttes kommunale arbejdspladser til Rosenhøj. Det har beboerne selv bestemt – for 9 ud af 10 satte kryds ved ’ja’, da man stemte om en ny og modig helhedsplan. Med fysiske forandringer, sociale tiltag og et usædvanligt stort beboerengagement er Rosenhøj et forbillede for lignende boligområder. Samtidig gribes arbejdet med monitorering og evaluering særdeles professionelt an, så alle indsatser vurderes på bedste og mest effektive vis.

I maj stemte over 90 % for forslaget til en ny, omfattende helhedsplan for Rosenhøj-kvarteret, der består af 840 boliger. Det er ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S, der i samarbejde med Arkitema og Effekt bl.a. skal stå for renovering af samtlige boligblokke i Rosenhøj.

Integrationspriserne 2011 uddeles mandag den 31. oktober
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109