23948sdkhjf

Brimas på opkøb i Vejle

Den østjyske smede- og maskinfabrik Brimas overtager Sandvad Smed pr. 1. januar 2012 og fortsætter dermed sin ekspansive vækst indenfor forarbejdning af bygningsstål.
Brimas har i flere år haft samarbejdet med Vejle-virksomheden STB Byg, der er hoved- og totalentreprenør. STB Byg har ejet og drevet Sandvad Smed siden 2003, men har nu besluttet at sælge virksomheden for at koncentrere sig om virksomhedens kernekompetencer.

- Der er flere årsager til, at vi vælger at sælge Sandvad Smed. Den primære årsag er, at det nye bygningsreglement, BR 10, stiller krav om, at alle bærende stålkonstruktioner skal CE-mærkes fra 1. juli 2012. For at leve op til førnævnte krav kræver det, at virksomhederne udfører en omfattende kvalitetssikring og dokumentation. Det skaber ikke værdi og er meget besværligt i en mindre smedevirksomhed, udtaler administrerende direktør for STB Byg, Jens Winther.

- Vi valgte i 2003, at købe Sandvad Smed, primært fordi vi vil sikre STB Byg optimal leveringssikkerhed. Førnævnte leveringssikkerhed og tætte samarbejde har vi i dag også med Brimas, hvorfor det var helt oplagt, at gå i dialog med Brimas omkring køb og overtagelse af aktiviteterne i Sandvad Smed, uddyber han.

Sandvad Smed flytter til Satellitvej
Sandvad Smed i dets nuværende form lukker ultimo 2011, og aktiviteterne flyttes fra Givskud til Satellitvej 10 i Horsens, hvor Brimas har boet siden 2007.

- I foråret indviede vi en ny produktionshal, som var indrettet specielt til forarbejdning af bygningsstål. Udvidelsen har givet Brimas mulighed for at øge både kapaciteten og produktiviteten, og efter tredje kvartal i år har vi en omsætningsfremgang på 70 % i forhold til samme periode sidste år. Det er en særdeles positiv udvikling, som vi forventer fortsætter, udtaler administrerende direktør for Brimas, Thomas Iversen.

- Derfor passer købet af Sandvad Smed også fint samtidig med, at de specialkompetencer som medarbejderne i Sandvad Smed har kan supplere de dygtige medarbejdere, vi har hos Brimas i dag.

Den daglige leder af Sandvad Smed, Dennis Rasmussen supplerer Thomas Iversen:

- Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de kunder, vi hos Sandvad Smed har serviceret igennem en årrække. Det bliver spændende, at starte i ”Brimas-regi”, som har et topmoderne produktions-setup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109