23948sdkhjf

Bascon udnævner projektdirektør

Niels Christian Toppenberg er netop udnævnt som ny projektdirektør ved rådgivningsvirksomheden Bascon.
Niels Christian Toppenberg er ny projektdirektør ved Bascon.

Den nye projektdirektør har i mere end 30 år været leder for bygherrerådgivningsafdelingen i Bascon, som han selv var med til at stifte i 1980.

Med sin store erfaring og faglige ekspertise skal han styrke Bascons faglighed i virksomhedens stigende antal store og komplekse rådgivningsprojekter.

Faglig tyngde
I sin nye rolle bliver Niels Christian Toppenberg ikke alene mere direkte involveret i den tunge del af bygherrerådgivningen af Bascons kunder. Den nye projektdirektør kommer også til at fungere som faglig rådgiver for Bascons øvrige medarbejdere. Det skal styrke den faglige udvikling i huset og være med til at udbygge Bascons position.

Derudover vil Niels Christian Toppenbergs faglige tyngde inden for bygherrerådgivning fortsat komme hele branchen til gode gennem projektdirektørens engagement i diverse organisationer og som oplægsholder på kurser og seminarer i branchen.

Niels Christian Toppenberg er uddannet akademiingeniør fra Aalborg Ingeniørakademi og har desuden en HD i organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Derudover besidder den nye projektdirektør formands- og næstformandsposter i en række organisationer og udvalg, herunder udvalg i Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI).



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109