23948sdkhjf

Museumsudvidelse til 70 millioner

En udbygning med 1.400 m² af Skagen Museum kan komme et skridt nærmere, når Frederikshavn Kommune tager stilling til en millionbevilling til projektet.
Med en slidt museumsbygning, som er næsten 85 år gammel, utidssvarende installationerne og et meget højt energiforbrug er en omfattende renovering på sin plads på Skagen Museum.

Museet søger derfor om opbakning til en fondsansøgning, som skal bane vejen for en renovering og udvidelse af museumsarealet fra 2.291 m² til 3.666 m². Projektet ventes at koste i omegnen af 70 mio. kr. Det skriver Kanal Skagen.

Økonomiske støtte afgørende for projektets fremtid
Når Skagens Museum sender fondsansøgninger om bevillinger til projektet ud, er det afgørende, at kommunen støtter projektet med en portion penge. Dels fordi museet har brug for pengene, men ikke mindst som signalværdi overfor fondene

Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune anbefaler, at projektet støttes med 5 mio. kr. Nu er det så op til byrådet at tage stilling til ansøgningen.

Tidligere på året udarbejdede konsulentfirmaet Cowi en tilstandsrapport for af museets eksisterende bygninger og undersøgte udvidelsesmulighederne. Det skriver nordjyske.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078