23948sdkhjf

Konkurrence om projekt til 500 millioner

Over det næste halve år vil fire tværfaglige teams dyste og samarbejde om at udvikle en plan for Diakonissestiftelsens arealer og bygninger på Frederiksberg.
Frem til 15. november kan interesserede danne teams og melde sig til Diakonissestiftelsens parallelkonkurrence, hvor fire tværfaglige teams skal være med til at skabe grundlaget for en samlet udviklingsplan for området mellem Peter Bangs Vej, Dronningensvej og Søndre Fasanvej.

Diakonissestiftelsen budgetterer med renovering og nybygning for mere end en halv milliard.

Konkurrencen er et skridt på vejen i udvikling af fremtidens Diakonissestiftelse.

- Diakonissestiftelsens bestyrelse har med sin overordnede vision valgt, at udviklingsprojektet skal skabe et attraktivt levemiljø med fokus på liv og læring og med en mangfoldighed af boliger, mennesker og aktiviteter. Vi ønsker derfor, at fællesskab, synergi og fagligt samspil skal præge udviklingsplanen, siger Diakonissestiftelsens generalsekretær Hanne Thomsen.

Renovering og nybyggeri
Parallelkonkurrencen er valgt, fordi der i lighed med parallelopdrag lægges vægt på dialog og læring.

Der er tale om en kompliceret opgave, hvor Diakonissestiftelsens historiske kvaliteter og værdigrundlag skal omsættes i en sammenhængende plan for renovering og nybygning.

- Derfor er åbenhed og dialog med Diakonissestiftelsens mange fagligheder og interessenter og samarbejde mellem de tværfaglige teams en vigtig forudsætning for den konkurrence, vi nu udskriver, siger Diakonissestiftelsens ejendomsdirektør, Carsten Torrild.

De fire teams, der prækvalificeres til konkurrence, modtager et honorar på 500.000 kroner - og vinderen bliver præmieret med yderligere 100.000 kroner. Til påskønnelse af særlige forhold i projekterne kan dommerkomiteen uddele yderligere 150.000 kroner.

Læs mere om parallelkonkurrencen på www.diakonissestiftelsen.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079