23948sdkhjf

Nyt projekt med 35.000 m² erhvervsbyggeri i Aarhus

De Bynære Havnearealer i Aarhus udvides nu med endnu et spændende byggeri. ”Pakhus 2013” hedder projektet, der opføres som nabo til Isbjerget og Lighthouse.
Aarhus Kommune kunne mandag præsentere de kommende ejere og lejere af konceptet ”Pakhus 2013”, som nu skal opføres på den nye havnebydel.

Projektet består af ca. 35.000 m² erhvervsbyggeri, og blandt de første lejere finder man ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard, Nybolig Erhverv Aarhus og Aart Architects.

Ejerkredsen bag ”Pakhus 2013” er lokal og delvist den samme, som står bag Lighthouse-projektet.

Mangfoldighed og forskellighed
Rune Kilden er den ene af to direktører i Anpartsselskabet Ø2, som opfører byggeriet. Han forklarer om tankerne bag:

- Vores store styrke er at have en ejerkreds, som også har ambitioner for hele havneudviklingen og hele vores by. Derfor opfører vi ikke ’bare’ et kontorhus. Vi vil, i samarbejde med vores netværk af byens erhvervsvirksomheder, skabe et nyt koncept, som sikrer mangfoldighed og forskellighed i anvendelsen af ejendommen, så den pulserer af liv og aktivitet – også uden for almindelig arbejdstid.

Aarhus Byråd forventes at godkende salget af erhvervsbyggefeltet på De Bynære Havne-arealer til Anpartsselskabet Ø2 på et møde den 9. november 2011.

- Med ”Pakhus 2013” får vi et kontorhus, som er unikt – hvad angår såvel arkitekturen som konceptet. Ønskerne om at flytte ind i det nye kontorhus fra så vægtige aktører i erhvervslivet, er et meget stærkt signal om, at der også blandt virksomhederne i Aarhus er en stærk tro på, at havnebydelen bliver et utrolig attraktivt sted, siger Laura Hay, rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079