23948sdkhjf

Effektivt murerarbejde fra arbejdsplatforme

CC murer Teglholm Company House fra arbejdsplatforme. Projektdirektør Kim Ørnbo Pedersen ser store fordele for økonomi og arbejdsmiljø
NCC er i gang med at opføre kontorhuset Teglholm Company House i Sydhavnen i København.

Der mures skalmur på den store vinkelbygning, og NCC har valgt at udføre murearbejdet fra arbejdsplatforme fra VMC Pitzner frem for stilladser. Det har krævet, at arbejdsrytme tilpasses, men ifølge projektdirektør Kim Ørnbo Pedersen bliver det ikke sidste gang.

- Vi opnår en meget stor besparelse alene ved etableringen af arbejdsplatforme frem for opbygning af stillads, og der ud over er der væsentlige besparelser under murerarbejdet foruden en gevinst for arbejdsmiljøet. Murerne kan hele tiden køre arbejdsplatformene op og ned, så de står i den helt optimale højde for arbejdet. Det øger effektiviteten betydeligt og er samtidig en stor gevinst for arbejdsmiljøet, siger Kim Ørnbo Pedersen.

Fint samarbejde mellem arbejdere og udlejere
VMC Pitzner har opstillet et par af de helt store dobbeltmastede platforme med en løftekapacitet på 8 tons og spændvidde på 25 meter på Teglholm Company House.

Foruden arbejdsplatforme har VMC Pitzner leveret personhejs og godshejs til projektet. Kim Ørnbo Pedersen betegner samarbejdet med VMC Pitzner som rigtig fint.

- Jeg har tidligere samarbejdet med VMC Pitzner og kender deres folk. Vi får fin vejledning, de kommer med materiellet til aftalt tid, og deres montører er rigtigt dygtige, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125