23948sdkhjf

Aarhus-firma etablerer egen teknisk afdeling

Minaltan.dk, der har specialiseret sig i modulløsninger indenfor altaner og balkoner, har besluttet at udvide organisationen med fast tilknyttede ingeniører og konstruktører.
Hos Minaltan.dk oplever man, at det ofte er rådgivning og myndighedsbehandling, der fylder mest for kunderne. Derfor har Aarhus-firmaet oprettet en intern teknisk afdeling med virkning fra den 1. november.

- Det vil vi gerne gøre endnu smidigere. At have sin egen tekniske afdeling i huset giver et anderledes flow - og forhåbentlig en endnu mere effektiv ekspedering af sagsforløbet, forklarer adm. direktør Jonas Juul-Olsen.

Vil være med hele vejen
Minaltan.dk har udviklet en patenteret modulopbygning af altaner og balkoner, der gør det muligt at sammensætte ca. tre millioner forskellige varianter, og firmaets 15 medarbejdere omsætter årligt for ca. 20 mio. kroner.

Med etableringen af en teknisk afdeling kan firmaet nu håndtere alle trin i processen, og det ser Jonas Juul-Olsen som en stor fordel.

- Missionen er at blive danskernes fortrukne full-service altanfirma. Når kunden ringer til os, så kan de forvente, at vi kan løse samtlige etaper af altaninvesteringen. Fra idé, over myndighedsgodkendelse til montering. Vi er der hele vejen, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078