23948sdkhjf

Ja til plan for bolig- og erhvervsområde på Henriksholm

Vejen er banet for Freja Ejendommes masterplan for Henriksholm-området. Kommunalbestyrelsen i Rudersdal har vedtaget lokalplanen for det 22 hektar store område.
Ejendomsudvikleren Freja Ejendomme har fået udarbejdet en masterplan for udnyttelse af Henriksholm – Forsvarskommandoens tidligere arealer i Vedbæk.

Planen omfatter byggeri på godt 44.000 etagemeter omfattende maksimalt halvdelen til erhverv og mellem 150 og 250 boliger alt efter, hvor stor en erhvervsdel, der vil blive udnyttet.

Realisering af planen er nu rykket et stort skridt nærmere, idet kommunalbestyrelsen i Rudersdal har vedtaget lokalplan 220 for området. Lokalplanen var i offentlig høring fra den 7. juni til den 29. august.

Bolig- og erhvervsområde
Planen for udnyttelsen af Henriksholm er udarbejdet af Svendborg Architects og LIW Plannings, hvis projekt var det vindende blandt fire forslag udarbejdet for Freja Ejendomme.

Projektets hovedidé er at placere boligerne i de landskabelige overgange frem for i det enkelte landskabsrum. På den måde fritlægges og fremhæves landskabsrummene og de særegne landskabelige karakterer.

Alle boliger forholder sig til mindst to landskabsrum - dobbeltrum. Når boligerne placeres i dette dobbeltrum fritholdes de store landskabsflader, og fremstår som eksteriør for boligerne.

Find mere information om lokalplan 220 på Rudersdal Kommunes hjemmeside www.rudersdal.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109