23948sdkhjf

Renovering af boligområde i Hillerød

En gennemgribende renovering af boligblokkene, nye grønne områder og et nyt aktivitetshus skal give Skolebakken i Hillerød nyt liv.
Grundlaget for Boligselskabet Nordsjællands planer for en renovering og nybyggeri i boligområdet Skolebakken skal sikres med en lokalplan, som Hillerød Kommune har sendt i høring.

Renoveringsplanen omfatter nye facader og dermed bedre indeklima og lavere varmeregning, dybere altaner, et helt nyt aktivitetshus og nye udearealer. Dét er hovedingredienserne i de renoveringsforslag, som tre beboergrupper, byggeudvalg og teknikere i øjeblikket er ved at koge sammen til en samlet renoveringsplan for Skoleparken.

Landsbyggefonden har allerede tilkendegivet, at Boligselskabet Nordsjælland kan få støtte til renoveringen af Skoleparken. Og der er reserveret midler fra fonden i 2013.

Vil indrette handicapboliger
Handicapvenlige boliger og et aktivitetshus er nogle af de ønsker, som Boligselskabet Nordsjælland håber kan blive opfyldt i forbindelse med renoveringen af Skoleparken.

Foreningen arbejder med et skitseoplæg, hvor to blokke ud mod Hillerødsholmsallé får elevatorhuse, og nogle af 1-værelseslejlighederne bliver lagt sammen med nabolejligheder. Endelig er det planen at bygge en række nye tagboliger i disse blokke.

– Vi vil meget gerne kunne tilbyde de beboere, som af den ene eller anden grund får problemer med trapperne, at flytte ind i en handicapvenlig bolig. På den måde kan folk blive boende længere tid i Skoleparken, siger afdelingsformand Lena Andersen.

Et andet ønske, der står højt på listen, er opførelsen af et aktivitetshus for Skoleparkens beboere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093