23948sdkhjf

Pris til energiproducerende hus

Tre virksomheder har modtaget DI Byggematerialers pris for innovativt samarbejde for huset Energi+hus, der er 100% selvforsynende.
Et Energi+hus, der producerer mere energi, end det forbruger, og som har samme komfort og indeklima som et almindeligt hus, har onsdag fået overrakt DI Byggematerialers pris for innovativt samarbejde 2011 på DI Byggematerialers Årsdag.

I et innovativt samarbejde er det lykkedes for Danfoss A/S Electric Heating Systems, Skovbo Villa A/S og Zeteco Energy A/S at skabe et hus, som er 100 pct. selvforsynende med energi til opvarmning af huset, og som tilmed fører det overskydende el tilbage på el-nettet.

- Boligers store energiforbrug er en udfordring, hvis vi skal leve op til vores ambitiøse energi- og klimamålsætninger. Derfor er Energi+hus et eksempel på, at unikt samarbejde på tværs af virksomheder kan finde løsninger på verdens energimæssige udfordringer, siger formand for DI Byggematerialer Mogens Nielsen.

Energi+husets kombination af et varmegenvindingsanlæg med elektrisk gulvvarme sikrer varme nok til husets beboere i de mest kritiske vintermåneder, uden at luften indenfor bliver for tør.

Med prisen ønsker DI Byggematerialer at skabe opmærksomhed omkring det innovative arbejde, der foregår i byggematerialebranchen. Prisen blev i år givet for en innovativ kombination af standardløsninger, der tilsammen sikrer en optimal og funktionel opvarmning af boligen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094