23948sdkhjf

Klar til sidste etape

Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri.

Taulov Dry Port igangsætter sidste etape af lager- og logistikbyggeriet i Prinsessens Kvarter i Taulov. Projektet har været i udbud, og totalentreprisen er nu tildelt entreprenøren KT Erhvervsbyg A/S, der er specialister i erhvervsbyggeri

- Det er et stort og spændende projekt, hvor vi kan trække på vores stærke kompetencer inden for moderne lager- og logistikbyggerier i den større skala. Det er anden gang, vi bygger for Taulov Dry Port, som bliver et af Europas førende transportknudepunkter med ”state of the art” transport- og logistikcentre. Vi er godt i gang med projekteringen af det nye byggeri og ser frem til at levere en veldrevet byggeproces - og et flot byggeri, der er klar til indflytning i april 2021, fortæller Per Henriksen, CEO i KT Erhvervsbyg A/S.

Det er ikke første gang KT Erhvervsbyg bygger for TDP. Sidste år opførte samme entreprenør nyt domicilbyggeri til virksomheden Uniscrap, som er flyttet ind i deres ny faciliteter med administration, værksted og lager i Taulov Dry Port.

De første 49.300 kvadratmeter er allerede under opførelse. Det kommende byggeri udgør samlet set 9.846 kvadratmeter fordelt på seks generiske sektioner med en indvendig frihøjde på 8,5 meter.

FSG Foods nye domicil og lager

En del af det nye byggeri bliver fremtidigt domicil for den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods, som i efteråret 2019 besluttede at samle sine aktiviteter i et nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port.

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4.923 kvadratmeter. 

Det generiske lager- og logistikbyggeri er fleksibelt og vil kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes i sektioner fra 1.641 kvadratmeter og over kortere og længere lejeperioder.

- Med opførelsen af næste etape af vores generiske lager- og logistikbyggeri sætter vi os markant på markedet for moderne og fleksible lagerfaciliteter med central beliggenhed, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11