23948sdkhjf

Elementfabrik indhegner eksotiske dyr

Give Elementer har leveret over 600 meter L-elementer til ny indhegning af elefanter og aber i Knuthenborg Safaripark

Nordeuropas største safaripark har fået nye indhegninger både til elefanterne og aberne. Seks ugers intens montage kan nu afsluttes.

Give Elementer har leveret flere end 250 L-elementer Både elefanter og aber har nu fået forbedret deres faciliteter med L-elementer, der øger livskvaliteten for dyrene og optimerer oplevelsen for parkens gæster. 

Med L-elementerne er det nu muligt at komme endnu tættere på dyrene, og derved får de besøgende en endnu mere intens og autentisk oplevelse. Det er med de nye L-elementer er det nu også blevet muligt at overnatte i parken – helt tæt på aberne.

L-elementerne indgår som en effektiv og naturlig løsning, der falder godt i ét med det øvrige landskab i safariparken, hvor elefanternes udsigt er blevet både flot og rolig.

I alt har Give Elementer leveret lige omkring 650 meter L-elementer. I alt 525 meter er monteret hos elefanterne, i alt 218 stk. L-300 elementer, mens 50 stk. L-400 elementer har opgraderet abernes hjem.

- Dette projekt viser tydeligt, hvor alsidig anvendelsen er af L-elementer er. Dyreparker er ikke ligefrem det normale segment i vores kundeportefølje, men elementerne passer jo perfekt til formålet, lyder det i en pressemeddelelse fra Give Elementer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141