23948sdkhjf

Aldi-ombygning på toppen af Danmark

Med en større om- og tilbygning vil Aldi i Skagen både udvide butiksarealet og bringe bygningen i bedre harmoni med byens karakteristiske byggestil.
Aldi-kæden ønsker at udvide sin dagligvarebutik på Chr. X´s Vej i Skagen, og har derfor ansøgt Frederikshavn Kommune om tilladelse til en større om- og tilbygning.

Den principielle ansøgning om tilladelse til renovering, ombygning og udvidelse er fremsendt af Arkinord, som har udarbejdet planerne for butiksudvidelsen, på vegne af Ejendomsselskabet af 15.01.1992 A/S.

Ombygning i Skagen-stil
Den eksisterende bygning er en ombygget tankstation og autoværksted, hvor der også er bolig på 1. sal. Planen er at bevare de dele af bygningen, som er i to etager og delvist nedrive de to et-etages fløje.

Den bevarede del af bygningen indrettes med vareindlevering og lager samt personalefaciliteter, og boligen på 1. sal bibeholdes. Mod øst opføres ny bebyggelse til det egentlige salgslokale. Samtidig fornyes parkeringsarealer, og der etableres 29 parkeringspladser på ejendommen.

Nybygningen udføres med gule, vandskurede facader og sadeltag med røde vingetegl. Sekundære bygninger udføres med træbeklædning. Facader på eksisterende bebyggelse renoveres og bringes i harmoni med nybyggeriet.

Ejendommens grundareal udgør efter sammenlægning 2308 m2. Bruttoetagearealet for butikken udgør fremtidig 1030 m2 samt bolig 1. sal på 150 m2, i alt et etageareal på 1180 m2 svarende til en bebyggelsesprocent på 51 %. Det samlede bolig- og erhvervsareal udgør i dag 1055 m2.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094