23948sdkhjf

JFP vinder BaseCamp Aarhus

JFP A/S/s har indgået samarbejdsaftale omkring opførelse af BaseCamp Aarhus i joint venture med Max Bögl. Projektet er det andet store byggeri, som JFP bygger for BaseCamp Student.

JFP opfører på 3. år det præmierede BaseCamp Lyngby byggeri og skal nu i joint venture med Max Bögl opføre BaseCamp Aarhus også. Der skal opnås en targetpris, hvorefter aftalen overgår til en totalentreprise. 

BaseCamp Student ser frem til samarbejdet

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med JFP og Max Bögl på BaseCamp Lyngby, og derfor er det naturligt at vælge dem til BaseCamp Aarhus også. I Lyngby har JFP været med til at finde gode, bygbare løsninger trods et meget kompliceret byggeri uden ret mange lige linjer og rette vinkler. Derfor har vi stor tiltro til, at samarbejdsaftalen munder ud i en totalentreprisekontrakt på byggeriet i Aarhus også. Vi ser frem til samarbejdet, siger Lars Hagstrøm, Development director, BaseCamp Student i en pressemeddelelse.

BaseCamp Aarhus
BaseCamp Aarhus skal opføres på Katrinebjerg, hvor JFP netop har afleveret DMJX Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Byggeriet består af en 18 etagers bygning med studie- og ungdomsboliger, og projekteringen pågår frem til september. Rådgiverne er Lars Gitz Architects og ingeniørfirmaet Orbicon/WSP, og byggeriet skal stå klar ultimo 2022.

JFP a/s udfører total- og hovedentrepriser indenfor erhverv og industri, sundhedsområdet, boligområdet samt uddannelsesområdet. JFP har været en stærk spiller på markedet i snart 50 år.

Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141