23948sdkhjf

HSHansen vinder prestigebyggeri i Norge

HSHansen har vundet facadeentreprisen på "Fylkeshuset" i Bergen, Norge. Entreprisen er 60 millioner kroner værd for HSHansen, som efter en række store projekter nu henter godt en tredjedel af omsætningen i Norge

Byggeriet Fylkeshuset i Bergen er på ikke mindre end 27.000 kvadratmeter og samler to amter i ét. HSHansen har netop vundet facadeentreprisen på cirka 60 millioner kroner.

Den nye amtsgård bliver en imponerende bygning med store glasfacader og amtsrådssalen som bygningens hjerte. Salen ligger forhøjet med udsigt over byen og inviterer til samarbejde.

HSHansen har de senere år vundet en række prestigebyggerier i Norge herunder BUS II - Barne- og ungdomssjukehuset, Haukeland i Bergen.

Lasse Smilden, Prosjektdirektør hos LAB Entreprenør AS i Bergen udtaler i en pressemeddelelse:

- Det er det andet projekt, vi løser sammen med HSHansen. BUS II – Barne- og ungdomssjukehuset i Bergen er også i et samarbejde med dem, og det forløber godt. De kulturforskelle vi oplever, løser vi på en god måde, og samarbejdet fungerer godt. Vi har ikke mange facadeleverandører i Norge, og derfor er det naturligt at vælge HSHansen, som med deres komplette facadeelementer tilbyder en god løsning.

Hos HSHansen er man naturligvis glade for at vinde endnu et udbud i nabolandet mod nord.

- Vi er særligt glade for at have vundet entreprisen på Fylkeshuset i Bergen. Det er et unikt og iøjnefaldende byggeri, som passer godt til vores spidskompetencer. Vi er specialister i komplicerede byggerier hvor pladsen er trang, og hvor der kræves en hurtig lukning af bygningens facade. Med konceptet, Hansen UnitAl, præfabrikerer vi de specialdesignede facadeelementer på vores fabrikker og monterer de færdige elementer direkte på bygningen. På den måde lukkes bygningen hurtigt, og behovet for materialer og mennesker på byggepladsen minimeres. Netop det sidste er vigtigt, fordi Fylkeshuset ligger i hjertet af Bergen med ekstremt snævre pladsforhold og tæt på jernbaneskinner. Samtidig sikrer vi kvaliteten 100% ved, at opbygningen af specialelementerne foregår under optimale forhold på vores fabrikker, siger Jesper Madsen, som er salgs- og marketingchef hos HSHansen a/s.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094