23948sdkhjf

Midtjysk VVS-fusion

Djeld Smede- og VVS-forretning og Skave VVS- og Energiservice samler kræfterne under navnet Djeld Smede- og VVS-forretning.
To midtjyske vvs-firmaer smelter sammen til ét.

Djeld Smede og VVS-forretning A/S er navnet på det nye firma, som dermed fortsætter navnet fra det ene af de to fusionerede firmaer. Den anden virksomhed i den nye sammenlægning er Skave VVS- og Energiservice ApS. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Flere muligheder gennem fusionen
Ifølge indehaver af Skave VVS- og Energiservice, Michael Kirkeby, skyldes sammenlægningen den større spændvidde i det nye firma.

- I Skave var det ren VVS og energiservice, men i Djeld er der både smedeværksted og mekanikerværksted. Så det er klart, der er større fremtid i at gå sammen, siger Michael Kirkeby til Dagbladet Holstebro-Struer.

Djeld Smede- og VVS-forretning A/S havde i 2010 et bruttoresultat på 1,5 mio. kr. og et overskud efter skat på 885.000 kr. Inden sammenlægningen rådede firmaet over ca. 700m² værksted, 5 firmabiler og havde 8 mand beskæftiget.

Indtjening og overskud var noget mindre i Skave VVS- og Energiservice ApS. I 2009/2010 havde firmaet en bruttofortjeneste på 781.000 kr. og et overskud på 378.000 kr. efter skat.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097