23948sdkhjf

Ny profil i spidsen for Gulvbranchen

Gulvbranchen ansætter Anders Hjorth Jensen som ny branchechef og understreger dermed sin ambition om at være den toneangivende stemme inden for hele gulvområdet.
Gulvbranchen i Dansk Byggeri har fået ny chef. Det bliver den 46-årige Anders Hjorth Jensen, der kommer fra en stilling som projektleder i Go’Energi (tidl. Elsparefonden).

Her har han dels gennemført en række kampagner, og dels haft ansvaret for dialogen med samarbejdspartnere inden for både kommunale og private virksomheder.

- Jeg ser rigtig mange muligheder for, at Gulvbranchen kan udbygge sin rolle som den samlende faktor blandt leverandører og entreprenører på hele gulvområdet. Der er i dag et engageret og højt fagligt miljø i Gulvbranchen, og kunsten bliver at skabe endnu mere synlighed omkring de mange gode aktiviteter, der allerede foregår, siger Anders Hjorth Jensen.

Vil slå på indeklima og miljø
Gulvbranchens nye frontfigur har tidligere arbejdet som kommunikationsrådgiver i Geelmuyden.Kiese, hvilket giver ham gode forudsætninger for at skabe nogle aktuelle fortællinger om gulvet. Han har ligeledes været politisk medarbejder i Forbrugerrådet, hvor han bl.a. var nævnsmedlem i Byggeriets Ankenævn.

Set udefra er gulvbranchen særligt interessant, idet den er kendetegnet af både tradition og innovation fortæller Anders Hjorth Jensen:

- Der sker en rivende udvikling på materialesiden, hvilket igen giver nye spændende muligheder i forhold til fx forbedret indeklima og mindre miljøbelastning, når der skal lægges nye gulve i forbindelse med både nybyggeri og renovering. Det er denne type indsigter vi skal have bredt ud i en større offentlighed, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141