23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for bygherrerådgivning ved Arkitektfirmaet Nord

Thorkild Baisgaard overtager ledelsen af bygherrerådgivningen i Arkitektfirmaet Nord. Hermed bliver han den primære kontaktperson til virksomhedens kundeportefølje.
Thorkild Baisgaard er ny leder for bygherrerådgivningen ved Arkitektfirmaet Nord. Han tiltrådte stillingen pr. 1. november 2011.

I sine 8 år ved firmaet har han opbygget et solidt erfaringsgrundlag via gennemførelse af adskillige bygherrerådgivningsopgaver, der omfatter både erhvervs-, sygehus- og boligprojekter.

Thorkild Baisgaard er uddannet bygningskonstruktør og har desuden taget uddannelsen ’Bygherrekompetencer’.

Bygherrerådgivningsydelserne udbygges
- Vi er indstillet på at fastholde og udbygge de bygherrerådgivningsydelser vi gennem en lang årrække har tilbudt vore kunder. For kunden er det ofte en stor fordel at kunne kombinere arkitekt og
bygherrerådgivning, og vi ønsker med Thorkilds tiltrædelse at underbygge vores markedsposition som et troværdigt alternativ til de etablerede, siger direktør Klaus Christensen.

Ud over arkitektfirmaets ekspertise indenfor den bredt funderede bygherrerådgivning, tilbydes en række ydelser, der ligger forud for byggeriet.

Yderligere beskæftiger Nord sig med brugerinddragelse, i hvilken forbindelse der er udviklet brugermotiverende spil, og der organiseres workshops for de involverede parter. Ved denne type opgaver vil Thorkild Baisgaard primært blive støttet af Kim Flensborg og Stine Andersson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062