23948sdkhjf

Jönsson Invent og Anne Krogh går hver til sit

Designer Anne Krogh solgte i december sidste år sin tegnestue til Jönsson Invent. Nu bliver hun igen selvstændig. De to parter fortsætter dog samarbejdet.
Anne Krogh solgte i 2010 sin tegnestue til Jönsson Invent, som etablerede DesignLab – en selvstændig afdeling for design og indretningsarkitektur, som gør Jönsson Invent til totalleverandør på indretningskoncepter.

Nu har Anne Krogh imidlertid besluttet sig for at blive selvstændig igen, da hun føler, at hun på den måde bedre kan servicere og rådgive sine erhvervskunder inden for design og konceptudvikling.

Samarbejdet fortsætter
Anne Krogh genoptager således sin forretning under det gamle navn Anne Krogh & Co, men parterne understreger, at der kun er tale om en ændring i samarbejdets form.

Anne Krogh har igennem sine 20 år i branchen altid haft et tæt samarbejde med Jönsson Invent, som har leveret specialinventar til mange af Anne Kroghs projekter. Det var netop det tætte samarbejde, som i sin tid førte til sammenlægning af de to virksomheder.

Fremover vil Anne Krogh og Jönsson Invent igen samarbejde som to selvstændige virksomheder, men Anne Krogh vil derudover fortsat fungere som rådgiver for Jönsson Invent, som vil være kunde hos Anne Krogh & Co.

Jönsson Invent er en del af Engsø Gruppen og har i mange år været en af landets førende leverandører af specialfremstillet inventar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078