23948sdkhjf

Hængende håndværkere skaber værdi i højden

Hos Rebteknikeren ApS er alle håndværkere certificerede erhvervsklatrere, og hængende i reb og seler kan virksomhedens specialister hurtigt og effektivt løse opgaver, hvor traditionelle arbejdsmetoder kommer til kort.

Rebteknik er godkendt af Arbejdstilsynet til højdearbejde og gør det muligt at bevæge sig frit rundt på bygninger med vanskelige adgangsforhold. De fleste små og mellemstore opgaver kan løses ved hjælp af rebteknik, hvilket overflødiggør dyre investeringer i stilladser, lifte og gondoler.

Mobiliteten i top

I 2019 rundede Rebteknikeren et skarpt hjørne i den danske byggebranche. I 10 år har den fremadstormende håndværkervirksomhed løst opgaver i højden, og arbejdsmetoden udmærker sig ved den store mobilitet og hastighed, hvormed arbejdet udføres.

 ”Vi kan hurtigt starte op, fordi vi laver vores egen adgang. Det betyder, at kunden får både håndværker og adgangsvej i én og samme pris, hvilket ikke kun er relevant ved udvendige højdearbejder, men også i forbindelse med drift og vedligehold af atrier, i skakte eller andre svært tilgængelige områder af bygningen,” forklarer Jacob Vestervang, adm. direktør hos Rebteknikeren ApS.

Arbejdsmetoder komplementerer hinanden

I løbet af det seneste årti har rebteknikkens popularitet og udbredelse i Danmark været støt stigende. For Jacob Vestervang er det imidlertid vigtigt at understrege, at teknikken ikke kommer til at erstatte stillads, lifte og gondoler over en bred kam, men snarere skal ses som et supplement til dem:

”Det handler om at finde den rigtige fremgangsmåde i den givne situation. I starten blev vi primært kontaktet omkring opgaver, der simpelthen ikke kunne løses med traditionelle arbejdsmetoder, men folk er i højere grad begyndt at få øjnene op for, at én metode ikke nødvendigvis udelukker en anden,” forklarer Jacob Vestervang og fortsætter:

”Kombinationen af forskellige arbejdsmetoder kan skabe større fleksibilitet og effektivitet i byggeprocessen. Jeg plejer at sige, at cirka 90 procent af alle byggeopgaver kan løses med traditionelle metoder, mens de resterende 10 procent er tilfælde, hvor rebteknikken er den mest hensigtsmæssige i forhold til logistik, tid, økonomi eller andet.”

HER HAR REBTEKNIKEREN ARBEJDET:

Amager Bakke, Amagerværket, Axel Towers, Charlottetårnet, Carlsberg-siloen, Hotel Clarion, Nordbro, Operaen, Rigshospitalet, Tietgenkollegiet, Tivoli Hotel, Vestforbrændingen og Ørestad Gymnasium.

DEM HAR REBTEKNIKEREN SAMARBEJDET MED:

Entreprenører: A. Enggaard, Adserballe & Knudsen, ARPE & KJELDSHOLM, CASA, CG Jensen, Elindco, Enemærke & Petersen, Hoffmann, Jorton, Kemp & Lauritzen, KPC, MT Højgaard, NCC og ZÜBLIN.

Arkitekter: ARKITEMA, COBE, KANT og Lundgaard & Tranberg

Læs mere på www.rebteknikeren.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095