23948sdkhjf

Ny leder for de unge elektrikere

De unge i Dansk El-Forbund har valgt Jonathan Simmel som ny formand for Forbundets Lærlinge- og Ungdomsudvalg.
Jonathan Simmel fra Dansk El-Forbund København er blevet valgt som ny formand for Dansk El-Forbunds lærlinge- og ungdomsudvalg, FLU.

Det skete efter et kampvalg mellem Jonathan Simmel og den nu forhenværende FLU-formand Anders Ladefoged Lampon Lampon ved Dansk El-Forbund Ungdoms årsmøde, der blev afholdt den 10. til 13. november på Metalskolen i Jørlunde.

Jonathan Simmel blev valgt med 30 stemmer mod Anders Ladefoged Lampons 18 stemmer.

Den nye leder for de unge elektrikere har været formand for EEO, Erhvervsskolernes Elev-Organisation, en slags fagforening for alle landets elevråd på erhversskolerne og HTX fra 2006 til 2009.

Kampvalg aflyst
Udover at vælge ny formand fik de delegerede ved ungdomsårsmødet fundet to nye repræsentanter for Samarbejdsudvalget, SU. Her var der tre kandidater, men der skulle kun findes to SU’ere.

Simon T. Larsen fra Dansk El-Forbund Storstrøm stillede op imod Rasmus Melchior Morgen fra Østjylland og Chris Bruun Pedersen fra Nordjylland. Sidstnævnte valgte dog at trække sig i sidste øjeblik, hvorfor et kampvalg ikke var nødvendigt for at finde de to repræsentanter.

Handleplanen for FLU’s arbejde det kommende år blev desuden godkendt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078