23948sdkhjf

248 lejligheder i velkendt muld lander hos MT Højgaard

I Risskov i Aarhus bliver to karrébebyggelser og et længehus med i alt 248 boliger opført de kommende år. Enghaven Risskov hedder boligprojekt, som er udviklet af Konstruct og opføres i totalentreprise af MT Højgaard, og som ejendomsselskabet Heimstaden nu investerer i. 

Det oplyser MT Højgaard i en pressemeddelelse. 

– Hos Konstruct er vi stolte over, at vi har udviklet den største lokalplan til dato i Aarhus sammen med Aarhus Kommune, Aart Architects, Plusform og Moe Ingeniører, siger Ole Vistisen, der er direktør og partner i projektudviklingsfirmaet Konstruct, i pressemeddelelsen. 

– Sideløbende med lokalplansarbejdet har vi udviklet og udbudt dette attraktive boligprojekt i Risskov Vi er ligeledes glade for, at vi har indgået en totalentrepriseaftale med MT Højgaard om opførelsen af boligerne, tilføjer han. 

Spaden i velkendt muld
Boligerne kommer til at ligge tæt ved krydset mellem Lystrupvej og Grenåvej samt Letbanen i den nordlige ende af Risskov. Totalentreprenøren MT Højgaard har deres Aarhus-kontor på samme gade som projektet, og direktør Per Vinther Larsen ser frem til at sætte spaden i velkendt muld.

 

-  Konstruct har kørt en virkelig professionel proces, hvor vi som entreprenør har fået mulighed for at give input fra starten og bidraget med bygbare løsninger til projektet, udtaler Per Vinther Larsen og tilføjer:

 

– Vi håber, at samarbejdet med Konstruct bliver langvarigt og kan lede til flere projekter på sigt.  

 

Den første karré er planlagt til aflevering i december 2021, og de to resterende bebyggelser i april 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156