23948sdkhjf

VVS-firma med til at genskabe bebyggelses stolthed

En gennemgribende renovering har igen gjort boligerne i Uglekær i Aabenraa attraktive. Kückelhahn's Eftf. og Vestergades Smede & VVS har stået for facaderenoveringen.
Smuk arkitektur, nye lejligheder og et tæt samarbejde med beboerne.

Takket være en gennemgribende renovering foretaget af Nova5 arkitekter og det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen har Uglekær-bebyggelsen i bydelen Høje Kolstrup i Aabenraa ranket ryggen og fået sin gamle stolthed tilbage.

Boligerne var nedslidte og trængte til et omfattende løft. Med renoveringen har Uglekær fået nye facader, nye altaner, nye vinduer og døre, ligesom der er sat elevatorer op, og lejlighederne har fået nye badeværelser og køkkener. Samtidig er flere lejligheder lagt sammen for at skabe større og mere tidssvarende - og dermed mere attraktive - boliger.

Vedligeholdelsesfri facade
Selv på afstand er renoveringen både markant og iøjnefaldende. Facaderne er udført i lyse og lette materialer som sandblæst glas, zink og flytbare skodder for værelsesvinduerne.

Blikkenslagerfirmaet Kückelhahn's Eftf. og Vestergades Smede & VVS, der for nyligt blev overtaget af VVS Søberg , har anvendt ca. 3.000 m² Rheinzink-beklædning.

- Zink har den oplagte fordel, at det er vedligeholdelsesfrit og blot bliver smukkere med årene. Vi har desuden brugt forpatineret Rheinzink for at undgå, at zinken fremstod helt blank og reflekterende den første tid efter opsætningen, forklarer indehaver Henry Bjerg, der har haft fire mand til at montere de mange kvadratmeter zinkfacade.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156