23948sdkhjf

Nej til passivhuse i Sæby

BJK Bygs bagmand, Børge Juul Kristiansen, har endnu engang fået til planen om at opføre 16 passivboliger på den gamle frysehusgrund i Sæby.
Planen om at bygge 16 boliger efter passiv-hus standarden på den gamle frysehusgrund i Sæby har lange udsigter.

Forslaget til byggeriet, som er fremlagt af entreprenør Børge Juul Kristiansen, er igen blev afvist af Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune.

Det oprindelse projekt var ellers ændret, så byggeriet kom til at fremstå mere åbent. Ændringerne var dog ikke store nok til, at udvalget kunne godkende det som grundlag for en ny lokalplan.

Genbrug af sokkel
Et centralt element i det afviste projekt er genanvendelse af soklen fra det gamle frysehus. Dels er soklen god til at akkumulere varme, og dermed velegnet til passivhus-konceptet, dels er det ressourcebesparende at genanvende den dybe sokkel frem for at nedbryde samt bortskaffe den gamle sokkel for så at retablere

Planen var, at der i frysehuset skulle indrettes 16 boliger med 8 boliger i stueetagen og 8 boliger på tilbygget 1. sal. Områdets grundareal udgør 3380 m². Etagearealet villle udgøre ca. 2150 m² svarende til en bebyggelsesprocent på ca. 64 %.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079