23948sdkhjf

Entreprenørfirma Årets Lærerplads 2011

HUJ A/S er kåret til Årets Læreplads 2011 af Tradium efter indstilling fra virksomhedens tømrerlærling, Sigurd Bach Rasmussen.
- Min begrundelse for at indstille Hans Ulrik Jensen A/S som Årets Læreplads 2011 kan kort beskrives med ord som: Store visioner og ambitioner, fællesskabsfølelse, mentorordning, lærlingepulje, nytænkning, fleksibilitet samt gode muligheder for personlig udvikling

Med disse ord indstillede tømrerlærling Sigurd Bach Rasmussen, der begyndte sin læretid i august 2008, sin arbejdsgiver, HUJ - Hans Ulrik Jensen A/S – til Årets Læreplads 2011. Onsdag overrakte Tradiums vicedirektør, Lars Michael Madsen, den flotte pris for 8. gang ved en lille højtidelighed på virksomheden i Auning.

Opbakning via mentorordning
HUJs lærlingeansvarlige, Erik Banner, oplyser, at alle lærlingene, pt 18 murer-, tømrer- og struktørlærlinge, er en del af HUJs mentorordning, der skal sikre, at alle lærlinge i virksomheden får den støtte og opbakning, de har brug for til at gennemføre deres uddannelse.

– Jeg fik tildelt en ældre og erfaren tømrersvend som min mentor, og gennem hele uddannelsen har han fungeret som min faste vejleder, ligesom han har besøgt mig på skolen under alle mine skoleforløb. Mentorordningen har gjort, at jeg som lærling i en større virksomhed, aldrig har været i tvivl om, hvor jeg kunne henvende mig med mine spørgsmål og eventuelle problemer. Mentorordningen har fungeret som den røde tråd gennem hele min uddannelse, og har styrket mig i at blive en bedre håndværker, siger tømrerlærling Sigurd Bach Rasmussen, HUJ.

Desuden har mentorordningen styrket Sigurds personlige udvikling, idet der løbende er blevet afholdt samtaler mellem ham og hans mentor, hvor de to sammen har kunnet evaluere og sætte nye mål for fremtiden.

HUJ går nu videre til den nationale konkurrence, hvor ”Årets læreplads 2011” på landsplan bliver kåret af foreningen Danske Erhvervsskoler.
Læs mere om: HUJ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078