23948sdkhjf

Stor interesse for international Risk Management-konference

En stort anlagt konference sætter i næste måned fokus på de milliarder af kroner, der hvert år tabes på gulvet som følge af utilstrækkelig risikohåndtering.
Aktiv styring af projektrisici er en afgørende succesparameter på store såvel som små bygge- og anlægsprojekter. Det gælder derfor om tidligt at skabe overblik, formidle succeskriterier og gøre risikostyringen vedkommende for beslutningstagere.

Virkeligheden er imidlertid den, at offentlige og private virksomheder hvert år taber milliarder af kroner, fordi der fra start ikke er tilstrækkeligt styr på risikohåndtering i deres projekter.

Ingeniørforeningens Selskab for Risikovurdering, RISK, har derfor, i samarbejde med Alectia, Rambøll og Kromann Reumert, taget initiativ til en Risk Management-konference, der afholdes torsdag den 1. december i DGI Byen, København.

Skal udnytte fælles erfaringer
Konferencen fokuserer på projektrisikostyring med udgangspunkt i kvalitativ og kvantitativ styring af økonomi, tid og kvalitet.

- Konferencen er mødt med stor interesse blandt både offentlige og private virksomheder. Det er da også et interessant program med en lang række topledere fra ind- og udland, der vil dele deres succeser, udfordringer og visioner for risikohåndtering. Vi vil således alle i branchen blive udfordret til at tænke nyt, lære af hinanden og udnytte fælles erfaringer, så vi bliver bedre til at håndtere risici, siger bestyrelsesformand Henning Christophersen fra Metroselskabet, der selv er hovedtaler.

Udover Henning Christophersen byder programmet på indlæg fra toneangivende topledere i Lego System, World Trade Center, Femern Bælt, Banedanmark, DTU, Vejdirektoratet, Johnson & Johnson, Økonomistyrelsen, Pfizer og Bispebjerg Hospital.

Se invitationen her (åbner som pdf-dokument)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095