23948sdkhjf

Udvikling af Spritten følger tidsplan trods coronakrise

Byggeriet af Aalborgs nye bydel Spritten forløber planmæssigt, og interessen for ejerlejlighederne i den første indflytningsklare bygning, Høkergården, overgår alle forventninger. Alle 3- og 4-værelses lejligheder er solgt på 10 dage, lyder det fra ejendomsmægler Thorkild Kristensen.

Der er masser af aktivitet i Aalborgs nye bydel Spritten, som etablers på den gamle spritfabriks arealer, hvor byggeriet fortsætter trods den aktuelle sundhedskrise.

I øjeblikket arbejdes der på højtryk for at få de første beboelsesbyggerier Høkergården og Taffeltårnet klar til indflytning i februar 2020.

- Vi er i fuld gang med opførelsen af Høkergården og Taffeltårnet, som forløber planmæssigt og efter tidsplanen på trods af Covid-19. Vi har naturligvis taget de nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler med fokus på medarbejdernes sikkerhed, men en byggeplads kan sagtens fungere med den nødvendige afstand og de nødvendige forholdsregler, fortæller projektudviklingschef i A. Enggaard Morten Løgsted i en pressemeddelelse. 

Høkergården er opkaldt efter Høkersnapsen, der blev produceret på fabrikken i Aalborg fra 1991 til 2015. Den 11. etager høje bygning er placeret mod sydvest på grunden ved den gamle spritfabrik og rummer foruden en række ungdoms- og seniorboliger for Himmerland Boligforening også 42 arkitekttegnede ejerlejligheder med imponerende udsigter og store altaner.

Den gamle spritfabrik i Aalborg er centrum for et byens største bydelsprojekter i disse år, nemlig Spritten.

Spritten kommer i alt til at rumme 600 forskelligartede boliger, mens flere af de fredede industribygninger får nyt liv blandt andet med etableringen af et artcenter i samarbejde med Realdania, og det store glaskunstværk Cloud City, som opføres af den argentinske kunstner Tomás Saraceno. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14