23948sdkhjf

Boligforening vil bygge for 100 millioner

Aars Boligforening genopliver planen om en ejendom på ca 8.000 m² med plads til bolig, erhverv og detailhandel i Aars midtby.
Bakkes Aars Boligforenings planer om nybyggeri i Aars op, kan der de kommende år blive opført en ejendom i fem etager midt i Aars.

Projektet skal give plads til både boliger, erhverv og detailhandel. I stueetagen er to butiksarealer, hvoraf de ene er til dagligvarer samt et areal til café, der vil henvende sig både mod Himmerlandsgade og Kirketorvet.

Bygningen er tænkt placeret på et 3.992 m² område på hjørnet af Himmerlandsgade, Kirkegade og Nibevej. Fordelt på de fem etager, der kommer op i 18 meters højde, vil være 8.094 etagemeter. Der opføres 55 lejligheder, hvoraf lejlighederne på øverste etage har store altaner, og erhvervsareal på 1.825 m². Hertil kommer etablering af 127 parkeringspladser til komplekset.

Taget op af skrivebordsskuffen
Forslaget er fremlagt for Vesthimmerlands Kommune som muligt grundlag for et lokalplantillæg for området.

Der er tale om et projekt, som har lighedstræk med et Aars Boligforening fremlagde i 2006. Dengang vedtog Aars Byråd et forslag til lokalplan for området. Forslaget blev ikke endeligt vedtaget, blandt andet fordi Aars Byråd ønskede at afvente en samlet trafikplan for Aars.

Forslaget til bebyggelsen er udarbejdet af Arkitektfirmaet Niels Krogh Madsen A/S og Christensen & Rottbøll A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111