23948sdkhjf

Kreativ bydel skal videre

Musicon, den kreative bydel i Roskilde, afholder workshop for at få afgørende input til videreudviklingen af området.
Store, blivende projekter tager form i den kreative bydel Musion i Roskilde.

Ikke mindst det kommende bydelshus og de tre store projekter Danmarks Rockmuseum, Roskilde Festival Højskole og Roskilde Festivals nye hovedkvarter.

Dermed er det ikke længere et pionerprojekt forbeholdt områdets ildsjæle. Derfor afholder Musicon-sekretariatet en stor workshop for at få afgørende input til at komme videre på den rigtige måde. På workshoppen vil foksu være på, hvordan dynamikken og mangfoldigheden fastholdes, når flere og større spillere også kommer på banen, og hvordan de små kulturaktører, som er lige så vigtige for livet i bydelen som de store, sikres.

På workshoppen er f.eks. mulighed for at netværke nye kontakter og pitche potentielle projekter overfor en stor gruppe af konsulenter, kunstnere, byplanlæggere, projektudviklere, uddannelsesinstitutioner, spillesteder og andre repræsentanter fra den kreative branche.

Bydelen Musicon er placeret på den nedlagt Unicon-betonfabriks gamle område, som Roskilde Kommune købte i 2003. Formål er at skabe en kreativ, musisk bydel, som når den er færdigudviklet om 20-25 år, vil være en bydel med mere end 2.000 arbejdspladser og flere end 650 familie- og ungdomsboliger.

Tilmelding til workshoppen skal ske seneste den 21. november til musicon@roskilde.dk .

Læs mere om workshoppen på www.roskilde.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109