23948sdkhjf

NCC-projekt går som varmt brød

I løbet af en enkelt dag kunne NCC melde alt udsolgt, da 2. etape af et rækkehusprojekt med 49 boliger i København blev sat til salg i forrige uge.
Har man det rigtige produkt, kan end ikke en omfattende lavkonjunktur komme imellem sælger og køber.

Det konkluderer NCC Bolig, der har oplevet særdeles stor efterspørgsel på et nyt projekt med 39 rækkehuse på Islands Brygge i København.

1. etape med 16 boliger blev solgt i løbet af få timer, da de blev sat til salg i oktober måned, og i forrige uge var turen så kommet til 2. etape bestående af 13 rækkehuse.

Her blev de købere, der gik forgæves i første omgang, inviteret til et særskilt arrangement inden den officielle salgsstart, og salgschef Kim Poulsen fra NCC Bolig fortæller, at den første lagde sig i kø foran boligshoppen allerede 12 timer før arrangementet begyndte. Dagen efter måtte NCC på ny melde alt reserveret.

- Vi er utroligt glade for den modtagelse, som ”Havnevigen” har fået. Det er dejligt at se den interesse og entusiasme, som køberne viser, og det bekræfter mig i, at vi har et attraktivt produkt at tilbyde markedet, siger Kim Poulsen.

Lejligheder og strandhuse på vej
Hos samarbejdspartneren, DanBolig på Islands Brygge, er humøret ligeledes højt, og man håber på, at succesen fortsætter:

- Islands Brygge er én af de mest eftertragtede bydele i hovedstaden, og det understreger interessen for boliger herude. Vi vidste godt, at ”Havnevigen” var et spændende projekt med enestående boliger, men vi er overvældet over boligernes modtagelse, fortæller den daglige leder, Nikolaj Andersen.

Ud over de første to etaper skal der bygges 20 rækkehuse mere, men hvornår disse bliver udbudt, er endnu ikke fastlagt. Desuden vil NCC i nær fremtid tilbyde både lejligheder og eksklusive strandhuse med direkte adgang til vandet i ”Havnevigen”. De første af disse lejligheder bliver udbudt i januar 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141