23948sdkhjf

Aalborg får Den Danske Lyspris 2011

Forvandlingen af Aalborgs centrale havnefront fra industriområde til levende bymiljø blev onsdag belønnet med årets lyspris.
- Et sjældent set stemningsfuldt og velfungerende projekt.

Sådan lyder det blandt andet i motiveringen for at give Aalborg Havnefront Den Danske Lyspris 2011 - en pris som blev uddelt onsdag i denne uge i anledning af Lysets Dag.

Arkitekt bag havnens forvandling fra industriområde til levende bymiljø er Arkitektfirmaet C. F. Møller og Vibeke Rønnow Landskabsarkitekter, der gennem fire år har været en del af C. F. Møller. ÅF Lighting har været belysningsrådgiver.

Prisen bliver uddelt af Dansk Center for Lys, der har til formål at sætte fokus på og synliggøre lyskulturen i Danmark. Dette sker ved at fremhæve spændende, veldesignede og veludførte belysningsanlæg i Danmark. Prisen skal samtidig medvirke til at profilere lysbranchen og Dansk Center for Lys.

Aalborg havnefront vandt prisen foran Kongens have i Odense, Middelfart Sparekasse, Terminal 2 Øst i Københavns Lufthavn samt Tunnellen mellem Panum Instituttet og Rigshospitalet.

Læs mere om det vindende projekt på C.F. Møllers hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11