23948sdkhjf

Dansk fællesstand blev springbræt til hurtig opstart af eksportsalg

Firmaet Tandrup Water Solutions har netop færdiggjort udviklingen af et nyt point-of-use filter, som hindrer at bakterier spredes via brusevand.
Tandrup Water Solutions ønskede at starte eksportsalg op med det samme, og meldte sig derfor til at deltage på en dansk fællesstand arrangeret af WTC Environmental Export på Aquatech messen i Amsterdam. Direktør Lars Dinesen udtaler:

- Som førstegangsudstiller var det med stor spænding, at vi stillede op. Vi vidste, at vi havde produkterne på plads, nemlig en række nye point-of-use filterprodukter til effektivt at tilbageholde alle bakterier i vand, herunder især Legionella i brusevand. Vi vidste også, at markedet har brug for dem, men havde brug for hurtigt at komme i kontakt med samarbejdspartnere. Derudover ville vi gerne finde ud af om konkurrenter var i færd med at lancere tilsvarende produkter.

Forventer kraftigt øget eksport
Under messen modtog Tandrup Water Solutions forespørgsler fra potentielle distributører og kunder fra 16 lande, og flere af disse emner er efterfølgende selv vendt tilbage og har udtrykt deres begejstring for Tandrups T-Safe produkter. De nye kunder ønsker at starte op med produkterne så hurtigt som muligt. Lars Dinesen fortsætter:

- Vi havde ydermere den glæde at opleve, at vores ”nye” kunder konsulterede et par af vores danske medudstillere, som producerer anlæg til forhindring af Biofilm i vandrørene. Disse systemer udgør sammen med vores produkter en sikker og effektiv garanti for, at udløbsvandet er 100 % bakteriefrit. Vore kontakter fik dermed et rigtig godt indtryk af de danske kompetencer.

For Tandrup Water Solutions er deltagelse i udstillingen af ovenud stor betydning for eksportomsætningen, og Lars Dinesen imødeser en kraftig forøgelse af denne i fremtiden. Derfor har han også en opfordring til andre, mindre danske virksomheder, der ønsker at øge deres eksport:

- Gå med på en fællesstand, hvor du kun skal koncentrere dig om produkterne og at sælge - alt det andet er der andre, der sørger for, hvilket er perfekt for en mindre virksomhed.

Støttet af eksportrådet
Derudover udtrykker Tandrup Water Solutions stor tilfredshed med, at Eksportrådet støtter et sådant arrangement:

- Sådanne tiltag gør det langt nemmere for os mindre virksomheder hurtigt at komme ud over rampen og få gang i eksporten, siger Lars Dinesen.

Aquatech Messen er den største, specialiserede udstilling for vand/spildevand i Europa, og fællesstanden bestod udover Tandrup af otte andre SMV’ere. Standen var arrangeret af WTC Environmental Export med finansiel støtte fra Eksportrådet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266