23948sdkhjf

20 boliger indvies

Det nye byggeri Kirkevej 14, som er en del af AutismeCenter Holmehøj, markerer ibrugtagelse af 20 nye boliger med en officiel indvielse.
AutismeCenter Holmehøj tager 20 nye boliger i brug.

Det var en lang venteliste og efterspørgsel på flere pladser til borgere med autisme, der gjorde, at Region Syddanmark afsatte 32 mio. kr. til nye boliger på Fyn. Botilbuddet er nu kommet godt fra start, og det vil regionen fejre med en officiel indvielse.

Det sker fredag den 18. november. Der vil være taler ved regionsrådsformand Carl Holst, forstander på AutismeCenter Holmehøj, Torben Bøg-Jensen samt formanden for pårørenderådet Ingeborg Pyndt.

Fakta
Det nye byggeri Kirkevej 14 er en del af AutismeCenter Holmehøj, der ligger ved Ringe. Her bor i forvejen 16 beboere med autisme.

Der er lavet 20 nye boliger i alt. Byggeriet består af 14 to-rumsboliger med tilhørende fælles- og personalefaciliteter. Desuden er en eksisterende bygning udbygget med seks to-rumsboliger med fælles- og personalefaciliteter samt fælles storkøkken, vaskeri og træningsrum. En anden bygning er lavet om til aktivitets- og beskæftigelseslokaler for de 20 beboere samt administration for afdelingen.

Med nybyggeriet samles bolig- og dagsaktivitetstilbuddene på én adresse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094