23948sdkhjf

Casa skal bygge 173 boliger i nyt byområde

Opdateret: Information om byggestart og projektets tre faser er tilføjet.

Ejendoms- og projektudviklingsselskabet AKF vælger Casa som totalentreprenør på boligprojektet Søbakkehusene, som opføres i Nærheden i Hedehusene. 

Casa går i gang med at byggeriet medio juli i år, oplyser Dea Lyng fra AKF Koncernen til Licitationen.

De i alt 173 boliger i Søbakkehusene i Nærheden er fordelt på 29 rækkehuse, seks kædehuse, to længehuse og fem punkthuse. Dertil kommer et fælles parkeringshus. I alt 16.500 kvm bebyggelse. 

Arkitema Architects er arkitekt på projektet, og Cowi er ingeniør.  

Første boliger står klar samme år som ny skole
Søbakkehusene er beliggende ved Salamandersø og Nærhedens byhave – ved udearealer og tæt på dagligdagsfaciliteter og fritidsaktiviteter. 

Facaderne på de nye boliger udføres i robuste materialer som tegl, træ, skifer og metal. Områdets række- og kædehuse består af stue og 1. sal, og har en størrelse på henholdsvis 106 og 128 kvm, alt imens længe- og punkthusene indeholder lejligheder, der varierer fra 55-127 kvm. 

Projektet er inddelt i tre etaper. Første etape står klar medio december 2020. Anden etape står klar ultimo 1. kvartal 2022. Tredje etape står klar medio 2022. Hele projektet er endelig afleveret medio juli 2022.

Casa er allerede aktive i Nærheden, hvor selskabet opfører Plushusene, et bofællesskab med 139 senior- og familieboliger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187