23948sdkhjf

Bliv klogere på strategisk samarbejde i byggeriet

Gå-hjem møde om strategisk samarbejde i byggeriet den 24. november giver praktiske eksempler på, hvad man skal have styr på, når man indgår strategiske samarbejder.
Det hævdes ofte, at byggeerhvervet har oplevet en lavere udvikling i produktivitet end andre produktionserhverv - og at årsagen bl.a. er, at erhvervet er splittet op i mange og små virksomheder.

Dansk Byggeri har undersøgt samarbejdsmønstrene mellem byggeriets mindre virksomheder. Undersøgelsen viser, at den formaliserede samarbejdsform er sjælden, men til gengæld foregår der i stort omfang et fleksibelt og uformelt samarbejde - både mellem virksomhederne indbyrdes og med deres leverandører. Det sætter virksomhederne i stand til at høste mange af de effektiviseringsfordele, som i andre erhverv bliver opnået gennem formaliseret virksomhedssamarbejde.

På gå-hjem møde den 24. november kan du høre mere og lære, hvordan jeres virksomhed kan indgå i strategisk samarbejde, når specialkonsulent i Dansk Byggeris erhvervspolitiske afdeling, Jonas Møller, præsenterer undersøgelsens resultater og konklusioner.

Efterfølgende er der praktiske eksempler på programmet, når Projektchef på Teknologisk Institut, Anders Thomsen, holder oplæg om, hvad vil det sige, at man indgår strategiske samarbejder.

Læs mere om mødet og tilmelding på www.danskbyggeri.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094