23948sdkhjf

GSV Materieludlejning fra minus til plus

Et katastrofalt 2009/10 med et minus på ca. 19 millioner kr. er blevet vendt til et overskud på 6 millioner kr. før skat.
Midt i en omfattende krise er det lykkedes GSV Materieludlejning at sætte gang i en positiv udvikling, som nu afspejler sig i virksomhedens regnskab.

Vejen frem har bl.a. været en mere udadvendt og offensiv holdning til markedet og en øget merhandel med eksisterende samarbejdspartnere.

Medarbejdernes fortjeneste
- Vi har i bestyrelsen udstukket en benhård strategi for GSV, som er blevet fulgt til punkt og prikke. Det er en lang sej kamp, og det er alle ansatte i virksomheden, som vi kan takke for det flotte regnskab. Efter min mening handler det om at sætte det rigtige hold – at have de medarbejdere, der er interesseret i at komme tæt på kunderne og deres behov. Vi har i høj grad løftet i samlet flok, og det har været meget positivt at opleve, udtaler adm. direktør Dan Protin.

Han er dog klar over, at virksomheden, trods de flotte tal, fortsat opererer i et trængt marked:

- Derfor mener jeg, at vi stadig skal fortsætte med at være tæt på vores kunder og ikke være bange for at orientere os mod nye markeder og investere i nye produkter – så vi endnu bedre kan udfylde rollen som totalleverandør, fastslår Dan Protin.

GSV er en dansk familieejet virksomhed, der tilbyder landsdækkende udlejning af maskiner og materiel til løsning af jord-, anlægs- og byggeopgaver. Hovedkontoret ligger i Ishøj, og herudover har virksomheden afdelinger i seks byer fordelt over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11