23948sdkhjf

Energirenoveringer i voldsom vækst

3byggetilbud.dk har de senere år oplevet en markant vækst i antallet af energirenoveringer. Udviklingen ventes at fortsætte med udsigten til den nye energipulje.
Aldrig før er så mange solceller, isoleringsvinduer og jordvarmeanlæg blevet installeret hos de danske boligejere

Med udsigt til et grønt tilskud til energirenoveringer vil efterspørgslen stige yderligere. Hos 3byggetilbud.dk, der formidler håndværker- og energiopgaver for danske boligejere, oplever man således en stigende efterspørgsel på energirenoveringer.

- Siden 2008 er antallet af vores indkomne opgaver vokset markant, når det gælder energirigtige løsninger. Ud af vores godt 350 ugentlige bygge- og renoveringsopgaver omhandler en tredjedel af dem energirenoveringer, siger kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk Michael Müller, der tilføjer, at især solceller, jordvarme og isoleringsopgaver er varme emner lige nu.

Energitilskud vil fordoble omsætning
I 2013 og 2014 åbner regeringen op for en grøn støtteordning, der giver et tilskud til energirenoveringer, og hos Aktiv Sol, der blandt andet sælger solcelleanlæg, ser man frem til ordningen.

- Vi har rigtig mange kunder, der gerne vil energirenovere. Nogle af dem er afventende og vil formentlig gå i gang, når energitilskuddet kommer. Til den tid forventer vi en dobbelt så stor omsætning, så vi er optimistiske forud for energitilskuddet, siger direktør Frank Jørgensen, og tilføjer, at Aktiv Sol i øjeblikket sælger 200 solcelleanlæg og 50 varmepumper om året.

Foreløbig har regeringen afsat én milliard kroner til energipuljen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078