23948sdkhjf

Stor interesse for Bedre Bundlinje

Flere end 400 virksomheder har taget imod Dansk Byggeris tilbud om at gode råd til, hvordan man knækker krisen, øger produktiviteten – og får en bedre bundlinje.
Dansk Byggeri og 3Fs fælles projekt ”Bedre Bundlinje” har været en stor succes. Flere end 400 virksomheder har deltaget i temamøder landet over, og af dem svarer 94 %, at de har fået mere viden om, hvordan de kan forøge produktiviteten og forbedre bundlinjen i deres virksomhed.

- Både interessen for møderne og tilbagemeldingen viser, at produktivitet er et vigtigt emne, men også en stor udfordring for virksomhederne, siger projektchef Jørn Jensen, Dansk Byggeri.

Det var især emner som samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, optimering af processer og fastholdelse af de rigtige kunder, som deltagerne fandt mest relevante i forhold til deres virksomheder.

- På møderne er vores medlemmer kommet i dialog med erhvervsservicecentre, væksthuse, erhvervsskoler og it-leverandører, og vi håber, at dialogen kan udvikle sig til et samarbejde, som kan give virksomhederne den viden og de værktøjer, som de har brug for, siger Jørn Jensen.

Produktivitet på dagsordenen
Hos Dansk Byggeri vil man fortsat have branchens produktivitet som et vigtigt indsatsområde og direktør Michael H. Nielsen understreger vigtigheden af, at bygge- og anlægsbranchens virksomheder bliver mere produktive.

- Vi kan se, at konkurrencen i branchen skærpes. Derfor er det nødvendigt, at virksomhederne tager udfordringen alvorligt. I Dansk Byggeri vil vi fortsat have produktivitet på dagsordenen, både i form af politiske initiativer og forslag, der skal gøre det lettere at drive en effektiv virksomhed og i form af opfølgende aktiviteter og dialog med de virksomheder, som har deltaget på møderne, siger Michael H. Nielsen.

I forbindelse med projekt Bedre Bundlinje blev hjemmesiden www.bedrebundlinje.dk oprettet. Hjemmesiden vil fortsat eksistere, og her kan alle interesserede finde gode råd og værktøjer til at forbedre virksomhedens produktivitet og bundlinje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094