23948sdkhjf

Ny anlægschef hos Skude & Jacobsen

Civilingeniør Ole Steen Sørensen fratræder og overlader stillingen som leder af Skude & Jacobsens anlægsafdeling til Bjarke Rasmussen.
Ole Steen Sørensen er én af otte indehavere i ingeniørvirksomheden, hvor han har været leder af anlægsafdelingen siden 1982.

Fratrædelsen sker som følge af, at Ole Steen Sørensen er blevet 65 år, og han fortsætter i stedet som seniorkonsulent på fuld tid. Han udtræder samtidig formelt af ejerkredsen.

Kørt i stilling siden foråret
Afløseren Bjarke Rasmussen er 40 år og uddannet akademiingeniør. Han kom til Skude & Jacobsen i maj i år fra en stilling som projektleder hos ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard i Rødovre.

Forinden var Bjarke Rasmussen forbi Næstved hos ingeniørfirmaet Lyngkilde A/S i Næstved – og før den tid var han i perioden 1999-2007 ansat hos Skude & Jacobsen i Vordingborg.

Da Bjarke Rasmussen i maj i år igen blev ansat hos Skude & Jacobsen var det med henblik på netop at afløse Ole Steen Sørensen. Udnævnelsen som leder af anlægsafdelingen skete således reelt ved ansættelsen, men trådte formelt i kraft pr. 1. november.

Skude & Jacobsen beskæftiger omkring 50 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Vordingborg og afdelinger i Odense, Kolding og Sakskøbing.

Anlægsafdelingen har fem ansatte og beskæftiger sig primært med opgaver inden for infrastruktur – veje, kloaker, byggemodninger og forsyningsanlæg. Bjarke Rasmussen vil som ny afdelingsleder have særlig fokus på områderne kloakrenoveringer og klimatilpasning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11