23948sdkhjf

Håndspritproducent snart klar med 7.000 nye kvadratmeter

For syv måneder siden – i november sidste år – gik spaden i jorden ved afkørsel 38 på motorvejen nord for Randers. Nu er rejsegildet netop fejret for de 7.000 kvm nye kvadratmeter, som er skudt op hos Dermapharm, som fremstiller håndsprit og andre plejeprodukter. 

Lagerhallen bliver opført i totalentreprise af Hobro-baserede DS Flexhal. Tilknyttet på arkitektsiden er N+P Arkitekter, mens ingeniør- og bygherrerådgiver er Vognsen Rådgivende Ingeniører. 

– Vi er rigtig glade for, at vi – helt som planlagt – kan flytte ind i den nye lagerhal pr. 1. juli og glæder os til at tage det udvidede arbejdsareal i brug, skriver plejeproduktproducenten om byggeriet på LinkedIn, hvor der også lyder rosende ord til de lokale håndværkere for den fælles arbejdsindsats for at få byggeriet færdigt til tiden. 

De 7.000 kvm er mere end en fordobling af firmaets samlede antal kvadratmeter under tag. De eksisterende bygninger er på 4.500 kvm.

Det nye byggeri ligger højt i terrænet og kan ses, når du passerer Fårup på E45 i både nordgående og sydgående retning.  

Syvdobling af håndspritproduktionen 
Udvidelsen blev igangsat, inden coronakrisen ramte, og håndsprit på kort tid gået hen og blevet en dyrebar væske. 

Fabriksdirektør ved Dermapharm, Peter Bogh Lindgaard, har tidligere fortalt, at danskerne hungren hungrer efter dråberne har gjort det nødvendigt for Dermapharm at syvdoble deres produktion for at kunne følge med. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078