23948sdkhjf

Velcom bliver til Jyde Port

Efter ændringer i ejerkredsen bag Velcom og udskillelsen af Hørning Parket er der nu lagt en ny strategi for aktiviteterne.
Jyde Port har gennem 2½ år været del af Velcom A/S, der også stod bag Hørning Parket indtil den 1. oktober, hvor Hørning Parket blev solgt ud i et nyt selskab til to af Velcoms eksisterende ejere samt Peter Mathiasen.

Velcom tidligere hovedaktionær Claus Hommelhoff har i forbindelse med strategiskiftet ønsket at fokusere på sine voksende aktiviteter i ejendomsbranchen og har derfor solgt sin andel af Velcom til de to øvrige aktionærer i selskabet, Henrik Bentsen og Claus Harbo.

Som led i rokaden har de to tilbageværende ejere besluttet at omdøbe Velcom A/S til Jyde Port A/S. Det sker for at fastholde og videreudvikle positionen inden for træbaserede port- og dørløsninger i en mere rendyrket strategi.

Har rammerne til meget mere
Trods et presset og meget vanskeligt marked oplever Jyde Port tocifret vækst i 2011, hvilket forventes at fortsætte ind i 2012.

Adm. direktør Peter Mathiasen fortæller, at selskabet har afholdt omkostningerne, iværksat en række offensive tiltag og nu er klar til næste skridt:

- Vi er i kontakt med flere interessante samarbejdspartnere og er åbne for både at fusionere og opkøbe, når de rigtige muligheder viser sig. Vi har rammerne til meget mere, og ejerkredsen er helt klart indstillet på at foretage de investeringer, der skal til for at gennemføre strategien og styrke selskabets markedsposition, fastslår direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098