23948sdkhjf

182 snedkerkøkkener på vej til Aarhus Ø

Alt imens byggeriet af det eksklusive Nicolinehus på Aarhus Ø skrider planmæssigt frem, kan Uno Form nu bekræfte, at den danske producent af eksklusive snedkerkøkkener er valgt som leverandør af inventar.

– Vi er naturligvis stolte over, at Bricks har valgt Uno Form til deres enestående projekt i Aarhus, fortæller Peter Bisgaard, Brand Director hos Uno Form, og fortsætter:

– Med over 50 års erfaring som leverandør til hovedparten af de eksklusive projektboliger i Danmark, har vi om nogen erfaring og kompetence til at håndtere et sådant projekt, og vi glæder os nu bare til at komme i gang med levering og montage.

De nye beboere, i de 182 ejerlejligheder, som byggeriet indeholder, får muligheden for at vælge det ikoniske ”Classic” køkken, som Arne Munch tegnede tilbage i 1968, men kan også vælge at opgradere både hvidevarer og bordplader samt vælge blandt Uno Form´s øvrige kollektioner.

– Kundegruppen til disse boliger ligger stor vægt på høj kvalitet og klassisk design, hvilket alle vore kollektioner er gennemsyret af, så vi glæder os enormt til at tage imod de mange nye købere af lejlighederne, når de skal på tilvalgsmøde i vores showroom, afslutter Peter Bisgaard.

Nicolinehus er tegnet af AART Architects, mens udviklingsselskabet Bricks står som bygherre på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156