23948sdkhjf
>

Kemp & Lauritzen henter ny entreprisedirektør hos Bravida

Søren Raun Frahm er ny direktør for Tekniske Entrepriser hos Kemp & Lauritzen, hvor han tiltræder den 17. august. Her får han ansvaret for teknikvirksomhedens entrepriseforretning, der leverer alle former for tekniske entrepriser til offentlige og private kunder over hele landet. 

Det oplyser teknikentreprenøren mandag i en pressemeddelelse. 

Søren Raun Frahm kommer fra en stilling som direktør for Specialer i Bravida Danmark, hvor han i en årrække har været ansvarlig for at drive og udvikle flere forskellige forretningsområder. 

– Med Søren ombord, står vi stærkere i forhold til at udvikle vores entrepriseforretning, og de tværfaglige muligheder, og tekniske kompetencer, som vi tilbyder vores kunder, siger Peter Kaas Hammer, adm. direktør i Kemp & Lauritzen, i pressemeddelelsen.  

Kemp & Lauritzen leverer både storentreprise, totalentreprise og partnering med skræddersyede tilbud. Søren ser frem til at videreudvikle entrepriseforretningen i en virksomhed, der både er kendt for sin store tekniske viden og innovative tilgang: 

Kemp & Lauritzen er ejet af Axel Muusfeldts Fond. Selskabet har 2.700 medarbejdere landet over og leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl - fra daglig service til store entrepriser.

.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125