23948sdkhjf

Tømrerfirma og vinduesproducent fusionerer

Trio Vinduer og Døre sammenlægger sin vindues- og dørproduktion med JH Tømrer & Snedker. Firmaets nye navn er JH-Trio Vinduer og Døre.
JH Tømrer & Snedker har sammenlagt produktionen af vinduer og døre med Trio Vinduer og Døre i Sattrup under navnet JH-Trio Vinduer og Døre.

Fremover bliver det JH-Trio Vinduer og Døre i Sattrup, som producerer alle standard- og serieproduktioner af vinduer og døre, mens JH Tømrer & Snedker på værkstedet i Snaptun fremstiller specialelementer såsom forsatsrammer, indvendige døre, lister og diverse snedkerarbejde. Udover specialelementer skal Snaptun-værkstedet fremstillet delkomponenter til JH-Trio Vinduer og Døre i Sattrup.

Dermed betyder sammenlægningen, at firmaet fremover vil kunne levere enkelte døre og vinduer med ned til syv arbejdsdages varsel.

J.H. Tømrer & Snedker A/S havde i 2010 en bruttofortjeneste på 4,97 mio. kr. og årsresultat på -369.206 kr. Samme år havde Trio Vinduer og Døre en bruttofortjeneste på 1,27 mio. kr. og et underskud efter skat på 541.440 kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084