23948sdkhjf

Netværk vil i betragtning til Køges anlægsmilliarder

Fire virksomheder har dannet netværket Connect Workflow, som skal skabe samarbejde mellem lokale virksomheder, om deltagelse i licitationer for større anlægsprojekter.
Udsigten til flere store bygge- og anlægsprojekter i og omkring Køge de kommende år har fået fire lokale virksomheder til at danne netværket Connect Workflow.

Målet med netværket er få lokale håndværkere til at gå sammen i klynger og dermed at komme i betragtning til de mange, store bygge- og anlægsopgaver. Dermed skal arbejdspladserne holdes i området.

- Men det er jo lidt skandaløst, hvis det ikke lykkes at skabe et netværk omkring det her, for vi har rigtig mange gode lokale håndværkere i vores område, siger Michael Frölich fra Tegnestuen Michael Frölich til sn.dk.

Bred interesse
Blandt de store udviklingsprojekter i Køge er eksempelvis Køge Kysts udviklingsplan for den nye bydel mellem Køges bymidte og vandet .

Efter dannelsen af Connect Workflow har Køge Kommune og Job & Society også udvist interesse for ideen med dannelse af partnerskab omkring lokale virksomheder. Specielt med blik for de store byggeprojekter.

De fire virksomheder bag netværket er Tegnestuen Michael Frølich ApS, npctryk A/S, P.L. Brandteknik ApS og Pen og Pixe. Netværket åbner officielt den 1. december.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078