23948sdkhjf

Efter millionkontrakt: Vejle-virksomhed skal ansætte 10 procent flere

ITS Teknik skal have gang i ansættelseskontrakterne, efter at virksomheden har landet en potentiel trecifret millionkontrakt om levering af 63 signalanlæg til den nye letbanestrækning mellem Lyngby og Ishøj.

Det fortæller salgschef i ITS Teknik Lars Hougaard Jakobsen til Electronic Supply.

- Det handler om 4-5 medarbejdere, hvilket er knap 10 procent ekstra i forhold til dem, vi er nu. Projektet strækker sig over nogle år, så vi skal ikke ansætte lige med det samme men mere løbende, siger Lars Hougaard Jakobsen.

Han fortæller, at der er tale om teknikere, der skal arbejde i marken samt ekstra hænder til administrationen.

- Stillingerne skal primært besættes på Sjælland, da det er der, vi skal lave arbejdet med signalerne, siger han.

Mere fodfæste
Ordren til Metroselskabet og Hovedstadens Letbane er den største i virksomhedens historie, men det er ikke første gang, at ITS Teknik skal begå sig omkring en letbane.

- Vi har leveret til letbanen i Aarhus, så det har vi erfaring med. Desuden har vi stor erfaring med installering af lyskryds, siger Lars Hougaard Jakobsen.

Og ordren til Lyngby-Ishøj letbanen har stor betydning for virksomheden.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at stå stærkere i hovedstadsområdet, og at vi får et stærkere fodfæste der, siger Lars Hougaard Jakobsen.

100 potentielle millioner kroner
ITS Teknik landede tidligere på måneden en kontrakt med Metroselskabet og Hovedstadens Letbane på 63 signaler til en potentiel værdi på 100 millioner kroner.

Signalerne skal leveres frem til 2025, og derfra har virksomheden fået en servicekontrakt frem til 2028. Desuden kan der lande en otte-årig kontrakt på drift- og vedligehold af signalsystemet efter 2028, og lykkes det, vil den samlede ordre lyde på 100 millioner kroner for ITS Teknik.

 ITS Teknik har ca 50 ansatte og har udover hovedkvarteret i Vejle også en afdeling i Roskilde. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093