23948sdkhjf

Rejsegilde på gennemsigtig idrætsarena

Ombygningen af Tornhøjhallen i Aalborg Øst skrider planmæssigt frem. Byggeriet har netop fejret rejsegilde.
Tornhøjhallen i Aalborg Øst er i gang med en større ombygning, som vil øge funktionaliteten af indendørsarealerne og åbne op for nye aktivitets- og opholdsmuligheder.

Byggeriet har netop holdt rejsegilde. Ved festlighederne holdt Jakob Thiel fra ingeniør- og arkitektfirmaet Kærsgaard og Andersen og rådmand Anne-Dorte Krog tale.

Bag ombygningen står arkitektfirmaet Keinicke & Overgaard, der har udmøntet lokalområdets ønsker i et projekt, som udfordrer den traditionelle idrætshal-arkitektur, hvor man traditionelt ’skjuler’ de aktiviteter, der sker i og omkring hallen.

Læs mere om ombygningen : Arkitekter udfordrer den traditionelle idrætshal .

Fra idrætshal til arena
Formålet med projektet er at omdanne hallen fra en traditionel idrætshal til en multianvendelig ”idrætsarena”, som kan anvendes til en lang række forskellige former for motion.

Ombygningen skal blandt andet øge faciliteternes overskuelighed, og klubzonen vil også være et naturligt forbindelsesled til udendørsarealerne.

Projektet er opført i samarbejde med ingeniør- og arkitektfirmaet Kærsgaard og Andersen og arkitektfirmaet Keinicke og Overgaard. Byggeriet har et budget på 8 mio. kr. Aalborg kommune har afsat 6 mio. kr. til projektet, og Lokale- og Anlægsfonden støtter med 2 mio. kr.

Det forventes, at det samlede byggeri står færdigt i starten af april 2012.









Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.18